UKLJUČI SE I IGRAJ UŽIVO


Direktni prenosi više od 5000 mečeva na old.mozzartbet.ba.


Volite li da gledate fudbal, tenis ili košarku? Televizije nisu u mogućnosti da u svojim programskim šemama isprate sve zanimljive sportske događaje kojih ima mnogo. Od sada, kompanija MOZZART je svim registrovanim posetiocima sajta old.mozzartbet.ba omogućila novu uslugu – direktni prenos više od 5.000 sportskih događaja uz klađenje uživo.


Direktni video prenos izabrane utakmice daje vam mogućnost da neposredno pratite i svoju igru kada se kladite uživo. Samo nekoliko pokreta mišem i možete da napravite tiket s Mozzartovom LIVE BET ponudom.


Kada se ulogujete na naš sajt, idite na stranicu sa LIVE BET ponudom. Svaki događaj koji nudimo u video prenosu označen je sličicom televizora u gornjem desnom uglu. Na ovoj stranici su prikazani svi naredni mečevi sa odbrojavanjem vremena do njihovog početka.


Uživo prenosi

Kada sportski događaj počne, kliknite na njega mišem i uđite na stranu sa LIVE BET ponudom kvota za taj susret i utakmica se prikazuje na ekranu.


U svakom momentu trajanja sportskog događaja igrajte na detalje kao što su – da li će doći do promjene rezultata, ko će dati slijedeći gol ili ko će pobijediti u ostatku duela i druge igre. Nemojte dozvoliti sebi da na kraju utakmice kažete: „Znao sam da će se to dogoditi, lijepo se vidjelo u prenosu!“


Pripremili smo više od 5.000 sportskih događaja u direktnom video prenosu (live stream) uz klađenje uživo preko Mozzartovog sajta. Ako ste zainteresovani da pratite fudbal, tenis ili košarku, možete pronaći svoj omiljeni sport kroz video-prenos koji šaljemo direktno na računar putem kojeg ste pristupili sajtu old.mozzartbet.ba. Dovoljno je da budete ulogovani na našu interenet stranicu i vaša igra može da počne.


Preporučujemo atraktivnu ponudu prenosa najboljih teniskih turnira iz serije ATP 1000 i ATP 500, kao i Vimbldon i US Open. Do kraja godine smo pripremili i 90 mečeva u Dejvis kupu.


Omogućili smo i prenose velikog broja fudbalskih utakmica, a izdvajamo zanimljiva prvenstva Turske i Rusije, doigravanje za titulu šampiona Belgije, Englesku 2, Češku, Škotsku, Grčku...Svaki sportski događaj spreman za uživo gledanje je dostupan u MOZZART LIVE BET ponudi. Spremite se dobro u narednom periodu, izaberite mečeve koje želite da pratite i isplanirajte svoje vrijeme. Uživo prenos ne može da čeka!


MOZZART – Dio tvog života i na internetu